Гривна и Обеци Слънчев камък

18,00 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Гривна и Обеци Слънчев камък

Гривната е изработена на еластична корда.  Дължина 17 см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни ,метални пръстени инкрустирани с кристали, метални елементи, Мъниста Кристал

Опаковани в торбичка от Органза.

По желание  може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

Благодарим Ви за пазаруването!

СЛЪНЧЕВ КАМЪК
Слънчевият камък е камъка на оптимизма и волята. Това е камъка на лидерите, който ни учи на способността да поемаме отговорности и да усъвършенстваме организационните си умения.Някои го наричат камък- посредник в чистата любов" и вярват, че той привлича към своя собственик сърдечната привързаност на любимия човек.
Този камък играе ролята на муза и възбужда вдъхновение и творчески пориви в писатели, художници, музиканти. Събужда въображението, създава способност към мистицизъм, понякога тласка към неочаквани действия.Носейки Слънчев камък винаги ще бъдете в добро настроение, доказан инструмент е срещу депресии.
Камъкът лекува нервни разстройства, обостря положителните човешки емоции: зарежда с оптимизъм, самочувствие, дава яснота на ума и подобрява настроението.Смята се, че помага при алергии, бронхит, сърдечно съдови заболявания, понижава кръвното налягане, стимулира бързото зарастване на рани, подобрява зрението, отнема стреса.
Подходящ е за Овен, Лъв и Везни , но може да се носи от  всички зодии.