Гривна и Обеци Черешов и Опушен Кварц, Комплект

18,00 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Гривна и Обеци Черешов и Опушен Кварц, Комплект

Гривната е изработена на еластична корда.  Дължина 17 см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни ,метални пръстени инкрустирани с кристали, метални елементи, Мъниста Кристал

Опаковани в торбичка от Органза.

По желание  може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

Благодарим Ви за пазаруването!

ОПУШЕН КВАРЦ
Камъка на спокойствието , превръща отрицателните емоции в положителни. Разсейва негативната енергия, възвръща желанието за живот и действа обнадеждаващо. Носи късмет , благополучие и благоденствие.  Помага за сбъдване на желания.
Това също е и камък на здравия разум, помага да отстояваме себе си и да се освободим от негативната енергия.

Зодии Везни, Скорпион , Стрелец, Козирог

ЧЕРЕШОВ КВАРЦ
Черешовият кварц се използва за лечение на емоционални рани и помага когато човек е вбесен или изпитва напрежение. Черешовият кварц притежава всички характеристики на планинския кристал и е идеален за сърдечната чакра. Черешовия кварц е чудесен при концентрация затова е особено подходящ за всеки, на когото предстои изпит. Лечебните свойства на Черешовия кварц са, че помага при настинки, грип, инфекции и може много да помогне при изгаряния. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Във Фън Шуй Черешовия кварц се използва за засилване на любовната енергия и най -подходящото място за него е спалнята или югоизточния ъгъл на дома. Той спомага за яснота в емоциите и свободно протичане на любовна енергия. Според фън шуй премахва напрежението и генерира положителна Чи енергия. Асоциира се с женската Ян енергия и съответства на сърдечната чакра. Лекува любовни рани.
Благоприятен е за зодии: Водолей, Телец, Овен, Везни и всеки, който го хареса