Гривна и обеци Флуорит

0,00 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Гривна и обеци Флуорит

Гривната е изработена на еластична корда.  Дължина 17 см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни ,метални пръстени инкрустирани с кристали, метални елементи, Мъниста Кристал

Опаковани в торбичка от Органза.

По желание  може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

Благодарим Ви за пазаруването!

ФЛУОРИТ

Смята се, че този камък отваря „третото око” и показва невидимия свят. Способства за духовен растеж, избавя от всякъкви илюзии и опасни мечти, вдъхва яснота и душевно спокойствие. Подпомага концентрацията върху текущите задачи и развива аналитичните способности.Той е прекрасен помощник за ученици, студенти и учени- увеличава възможността за бързо обработване и усвояване на  информацията и носи яснота в мисленето.
Изделие от флуорит поставено в помещение „дезинфикцира” атмосферата и я пречиства от енергийната „кал” и поглъща електромагнитните  излъчвания. Използвайте го и за смекчаване и ликвидиране на конфликтни ситуации в дома или на работното място.Смята се, че този камък помага за преодоляване на стреса, депресията и гнева.Подобрява имунната, сърдечно-съдовата и нервната система и ускорява регенерацията на клетките. Носен под формата на бижу или в левия джоб стимулира усещането, че сте обгърнати от защитна обвивка и сте неуязвими.Флуоритов кристал положен върху третото око елиминира енергийни блокажи и оказва благотворно въздействие върху главния мозък.
Двуцветен и нюансиран флуорит се използва при скованост, ревматизъм, артрит и ставни болки.Според някои американски литотерапевти помага и при множествена склероза и епилепсия.
Зодии : Водолей, Близнаци, Козирог, Риби