Комплект Тигрово Око Гривна и Обеци

12,00 лв. 18,00 лв.
Промо
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Гривна и Обеци Тигрово Око

Ръчно изработена Гривна  от  естествени камъни Тигрово Око

Елементи: Мъниста Тигрово Око 12мм. и 4 мм.,

Гривната е изработена на еластична корда.Дължина 17 см. - стандартна.

Обеците са ръчно изработени от Тигрово Око 12мм. и 4мм. ,

Дължина около 3см.  Кукичките са хипоалергични без съдържание на никел

Опаковка - торбичка от Органза.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИЙКИ ЗА БИЖУТА.

Благодарим ви , че пазарувате при нас.

ТИГРОВО ОКО

 В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Римските воини гравирали върху повърхността му магически символи, които да ги пазят по време на сражение. Това е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на
Древните лечители смятали, че тигровото око управлява слънчевата енергия, преобразува я в поток с лечебна еманация и я насочва в тялото на човека. Поради това съветвали, тигрово око да носят болните и слаби хора. Съвременните литотерапевти смятат, че помага при проблеми с бронхите, асма и белодробни заболявания. Благоприятно е въздействието му и при проблеми с черния дроб и при заболявания на костите и ставите.
Носен като бижу спомага за възстановяване на силите, за преодоляване на депресии и за защита от психични атаки, като ги връща към източника.директни действия.

Зодии : Близнаци, Дева, Лъв, Козирог