Гривна и обеци Черешов кварц и Зелен Авантюрин комплект

18,90 лв.
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Ръчно изработена Гривна и обеци Черешов кварц и Зелен Авантюрин

Елементи: Черешов Кварц 12мм., Зелен Авантюрин 10мм. метални пръстени инкрустирани с кристали, 

Гривната е изработена на еластична корда.

Дължина 17-см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

ЧЕРЕШОВ КВАРЦ
Черешовият кварц се използва за лечение на емоционални рани и помага когато човек е вбесен или изпитва напрежение. Черешовият кварц притежава всички характеристики на планинския кристал и е идеален за сърдечната чакра. Черешовия кварц е чудесен при концентрация затова е особено подходящ за всеки, на когото предстои изпит. Лечебните свойства на Черешовия кварц са, че помага при настинки, грип, инфекции и може много да помогне при изгаряния. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Във Фън Шуй Черешовия кварц се използва за засилване на любовната енергия и най -подходящото място за него е спалнята или югоизточния ъгъл на дома. Той спомага за яснота в емоциите и свободно протичане на любовна енергия. Според фън шуй премахва напрежението и генерира положителна Чи енергия. Асоциира се с женската Ян енергия и съответства на сърдечната чакра. Лекува любовни рани.
Благоприятен е за зодии: Водолей, Телец, Овен, Везни и всеки, който го хареса

АВАНТЮРИН
Камък на щастието и страстта.
В древността е използван за привличане и задържане на любимия. Привлича късмета, носи просперитет, помага за преодоляване на стреса. За смелите,предприемчивите, бизнесмените, позитивните и целеустремените.
Лекува сърцето , душата и ума.Нормализира сърдечната дейности успокоява нервната система.
Въздействието на камъка е много силно , затова не бива да го носите постоянно или поне не повече от една лунна фаза-около месец.

Зодии:Рак, Риби , Скорпион