Комплект Карнеол и Оникс Гривна и Обеци

21,00 лв.
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Карнеол и Оникс Гривна и Обеци

Ръчно изработена Гривна  от  естествени камъни   Карнеол 12мм.,Черен Оникс  10мм.,пръстени с инкрустирани кристали.

Гривната е изработена на еластична корда.  Дължина 17 см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Гривната е опакована в торбичка органза.

Обеци Карнеол и Оникс

Обеците са ръчно изработени от  Карнеол 12мм. Оникс 10мм. , метални пръстени инкрустирани с кристали дължина около 3.5см.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

КАРНЕОЛ
Камък на съпружеската вярност, на сексуалната енергия и щастието.
Камък на зачатието , помага при безплодие и импотентност. Срещу завист и ревност, носи успех в любовта и секса. Подобрява настроението и самочувствието,засилва вярата в собствените способности. Помага при вземането на решения и постигане на добри резултати във финансовите отношения. Засилва концентрацията и ни помага за бърз успех в кариерата. Много е подходящ за разсеяни деца.
Действа благоприятно върху имунната система, обмяната, при мускулни спазми, невралгии и артрити.Помага при страхови неврози, лекува мъката и гнева.
Подходящ за Телец, Козирог, Дева , Овен , Скорпион

ОНИКС

Ако носите пръстен с камък от оникс, това ще ви привлича повече късмет, ще ви предпазва от мрачни мисли и депресия. Според различни магове и ясновидци, ониксът действително има магическа сила, но само ако е използван за добро, ако човекът, който го използва е с чисти намерения и с добра душа, той е притегателна сила за успех.  Ако сте човек с желязна дисциплина, този камък ще ви помогне да осъществявате намеренията си и да продължавате да вървите напред. Наричат го още камъкът на военоначалниците, лидерите и първооткривателите.
Ониксът има много важно свойство дори в нашата народна медицина. Ако носите накити, направени от този скъпоценен камък, това ще подобри ефективността на всички вътрешни органи и най-вече на черния дроб и бъбреци. Освен това ониксът подобрява слуха и укрепва гръбначния стълб. Помага при ревматични заболявания, възвръща загубения апетит, лекува глисти. Той трябва да се носи на нивото на слънчевия сплит, защото влияе най-много на тази чакра. Оникса се използва при заболявания на нервната система и депресия. Вярва се, че той снема стреса, облекчава болката
Ониксът е подходящ камък за зодии Козирог и Дева. Също така и за Телец, Рак, Водолей и Везни.