Комплект Оникс и Лунен Камък Гривна и Обеци

12,99 лв. 20,00 лв.
Промо
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Оникс и Лунен Камък Гривна и Обеци 

Ръчно изработена Гривна  от  естествени камъни  Черен Оникс и Лунен камък

Елементи: Оникс 10мм. Лунен Камък10 мм., 

Гривната е изработена на еластична корда.  Дължина 17 см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеците са ръчно изработени от  Лунен Камък 12мм.,

Дължина около 6см.

Кукичките са хипоалергични без съдържание на никел.

 опаковани в торбичка от Органза.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

ОНИКС

Ако носите пръстен с камък от оникс, това ще ви привлича повече късмет, ще ви предпазва от мрачни мисли и депресия. Според различни магове и ясновидци, ониксът действително има магическа сила, но само ако е използван за добро, ако човекът, който го използва е с чисти намерения и с добра душа, той е притегателна сила за успех.  Ако сте човек с желязна дисциплина, този камък ще ви помогне да осъществявате намеренията си и да продължавате да вървите напред. Наричат го още камъкът на военоначалниците, лидерите и първооткривателите.
Ониксът има много важно свойство дори в нашата народна медицина. Ако носите накити, направени от този скъпоценен камък, това ще подобри ефективността на всички вътрешни органи и най-вече на черния дроб и бъбреци. Освен това ониксът подобрява слуха и укрепва гръбначния стълб. Помага при ревматични заболявания, възвръща загубения апетит, лекува глисти. Той трябва да се носи на нивото на слънчевия сплит, защото влияе най-много на тази чакра. Оникса се използва при заболявания на нервната система и депресия. Вярва се, че той снема стреса, облекчава болката
Ониксът е подходящ камък за зодии Козирог и Дева. Също така и за Телец, Рак, Водолей и Везни.

ЛУНЕН КАМЪК

Лунният камък привлича любов , но и предизвиква силни чувства у собственика си. Помага да се избягват конфликтите, отнема стреса. Това е камък на любовта и хармонията с природата, идеален подарък за влюбени. Лунният камък е талисман за художници , творци и писатели , дава им вдъхновение и творчески пориви. Ако искате да ви помогне при тъга и меланхолия, носете го постоянно у себе си. Най-силно е влиянието му при Пълнолуние. Когато Луната нарства го оставяйте на Лунна светлина да се зареди. Засилва емоциите , мечтите и нежността . Повишава самочувствието, носи надежда , гони апатията. Помага на жените в климактериум да преодолеят по-леко физическите неудобства.
Подходящ е за родените през юни  Рак и Близнаци , също така и за Риби, Скорпион и Везни.