Комплект Хризокола Гривна морска Звезда и Обеци

20,00 лв.
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Хризокола Гривна морска Звезда и Обеци

Гривна Хризокола  с Висулка Морска Звезда.   Ръчна изработка.

Естествени камъни Хризокола 10 мм .и 12мм.,Висулка Морска Звезда в Златно с кристали, метални пръстенчета инкрустирани с кристали , метални елементи.

Изработена на еластична корда. Дължина на гривната  17 см. стандартна.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни Хризокола 10 мм. , метални пръстени инкрустирани с кристали, мъниста Зелени Кристали, метални елементи в златно

Дължина около 20мм.

Гривната е опакована в торбичка органза.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ

 

ХРИЗОКОЛА
Хризокола- камък на надеждата
По време на медитация хризоколата помага за установяване на контакт между личността и космическите сили. Експертите по езотерични свойства на камъните отбелязват: ако държите в ръка хризокола, то напрежението ще се разсее, страхът и илюзиите ще изчезнат. Не случайно, хризоколата наричат камък, който побеждава страховете, които са толкова много в живота около нас. От този камък често се правят амулети, предназначени за предпазване от тъмни сили, илюзии и страхове.Хризоколата се свързва с интуицията и мъдростта. Хризоколата се използва като инструмент, който помага по-добре да се разбере света около нас.
В много страни хризоколата се смята за камък, който помага на жените да бъдат по-нежни, чувствителни и състрадателни.
Хризоколата помага при заболявания на щитовидната жлеза и заболявания на гърлото. Някои литотерапевти вярват, че колиетата и висулките с хризокола имат благоприятен ефект за щитовидната жлеза и трябва да се носят при кашлица, бронхит и други заболявания на гърлото.
Хризоколата помага за стабилизиране на месечния цикъл при жените и е полезна при лечението на много гинекологични заболявания.Смята се, че този камък има антимикробни и противовъзпалителни свойства. Той се използва също и при нервно изтощение, безсъние и депресия.
Подходящ е за Водолей , но и за всички останали зодии.