Комплект Корал, Жадеит, Пейзажен Яспис Гривна и Обеци

18,00 лв.
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Корал, Жадеит, Пейзажен Яспис Гривна и Обеци

Ръчно изработена Гривна  от  естествени камъни Корал 10 мм., Жадеит 10 мм., Пейзажен Яспис 10мм., метални пръстени инкрустирани с кристали в златисто.

Гривната е изработена на еластична корда.  Дължина 17 см- стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни Корал 12мм. ,  Пейзажен Яспис 10мм.,метални пръстени инкрустирани с кристали, метални елементи, Мъниста Кристал

Дължина около 40мм.

Опаковани в торбичка от Органза.

По желание  може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

Благодарим Ви за пазаруването!

КОРАЛ
Коралът е символ на радост и щастие.
Активизира обмяната на веществата, действа благоприятно на кръвообръщението и подобрява паметта. Неутрализира завистта и гнева,помага при  депресии и психози.  Използва се за привличане на късмет, защита от уроки и магии. Перфектен амулет за деца.В древността Розовият корал е бил символ на базсмъртие и щастие.
Коралът е камък на зодия Риби, Червеният Корал е подходящ за Скорпиона.

ЖАДЕИТ

Балансира и успокоява емоциите.
Бижутата от Жадеит регулират кръвното налягане, отнемат умората и помагат при късогледство.
Препоръчва се  по време на бременност да се носят жадеит и карнеол. Помага срещу предразсъдъци и изостря чувството за справедливост.
Като талисман дава енергия, опазва любовта.Осигурява защита срещу негативните енергии. Създава хармония и може да помогне за сбъдването на мечти.
Носете го като талисман близо до тялото, действа благоприятно на жлезите.

Зодии:Везни, Риби, Рак

ЯСПИС
Ясписа е камък на грижовността.
 В древен Египет и Гърция го носели като амулет срещу „лоши очи”, врагове, диви зверове и страхове. Болкоуспокояващата огърлица, която била високо ценена в Англия била направена от яспис- носели я за успокояване на стомашни болки. Вярвали, че зеленият яспис помага при покупка или продажба на нещо.
Ясписът премахва цялата негативна енергия натрупана в организма.
Защитава от „уроки” и зли сили. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.
 От прастари времена бил наричан „камъкът на лечителите” и „камъкът на живота”, поради широкия диапазон на болести, за които се използвал. Вярвали, че може да подобри зрението и да лекува епилепсия. Китайските лечители го използвали за изчистване на всички вътрешни органи.Знаменитият Авицена съветвал да се носи яспис на стомаха като превенция срещу заболяване на жлъчкатта.
Според съвременната литотерапия, ясписът стимулира и лекува женската репродуктивна система. Облекчава менструалните болки и помага при стомашни проблеми - подуване, газове и запек. Използва се и за лечение на диабет, на проблеми с жлъчката и хепатит.
Носен като украшение укрепва имунната система, предпазва от притеснение и стрес и стимулира жлезите с вътрешна секреция.
Червеният яспис помага за отслабване – пие се ясписова вода, 15 минути преди всяко хранене.
Зодии : Овен, Дева, Рак, Скорпион