Комплект Розов Кварц, Рутилов кварц Гривна и Обеци

21,00 лв.
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Розов Кварц, Рутилов кварц Гривна и Обеци

Гривна Розов Кварц, Рутилов кварц

Ръчно изработена Гривна  от  естествени камъни Розов Кварц  12мм., Рутилов кварц  12мм. , метални пръстени инкрустирани с кристали в златно

Гривната е изработена на еластична корда.

Дължина 17 см- стандартна.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни  Розов Кварц 12 мм. , Рутилов Кварц 12мм. метални пръстени инкрустирани с кристали,метални елементи.    Дължина около 35мм. .

Опаковани в торбичка от Органза.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИЙКИ ЗА БИЖУТА.

Благодарим ви , че пазарувате при нас

РОЗОВ КВАРЦ
Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Висулка Розов Кварц във формата на сърце привлича истинската любов.
Той е истинска същност за женското начало. Подтиква към състрадание , любов, грижовност и нежност.   Стимулира романтика, чувственост и носи щастие. Има огромна сила в справянето на проблеми във взаимоотношенията и разбито сърце.Това е един от най-важните камъни-учители. Който го носи става по-уверен, по-харесващ се и по-успешен. Това е и камък на бебетата-успокоява ги.
Облекчава главоболие и мигрена,намалява тревожността и дава спокоен сън. Помага за отслабване и достигане на идеално тегло.
Зодии:Телец, Везни, Скорпион

РУТИЛОВ КВАРЦ /ВЕНЕРИНИ КОСИ/
Тази разновидност на кварца е много силен талисман. Бори се със самотата, усилва любовта и творческата енергия. Премахва чувството на тъга и страх , дава нови сили за живот, развитие и промяна. Засилва любовта между двама души и носи хармония в семейството. Носенето на Рутилов кварц вдъхва импулс и желание за постигане на намеренията. Спомага за раздвижване, когато сме в емоционален застой или чувство на безизходица. Ако страдате от хронична депресия може да усетите бързо повишаване на настроението.
Има свойството да привлича любов, късмет , успех и материално благостъстояние. Развива въображението и активира мисълта. Подсилва имунната система , влия добре на храносмилателната, подобрява дишането.
Подходящ за Близнаци и Телец.