Комплект Хризокола Гривна Корона и Обеци

14,90 лв. 20,00 лв.
Промо
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Хризокола Гривна Корона и Обеци

Гривна Хризокола  с Висулка Корона

Ръчна изработка.

Естествени камъни Хризокола 10 мм .и 12мм.,Висулка Коронка в Златно с кристали, метални пръстенчета инкрустирани с кристали , метални елементи.

Изработена на еластична корда. Дължина на гривната  17 см. стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни Хризокола12 мм. , метални пръстени инкрустирани с кристали, мъниста Син Кристал, метални елементи в златно

Дължина около 25мм.

Обеците са опаковани в торбичка от Органза.

Благодарим ви , че пазарувате при нас!

ХРИЗОКОЛА
Хризокола- камък на надеждата
По време на медитация хризоколата помага за установяване на контакт между личността и космическите сили. Експертите по езотерични свойства на камъните отбелязват: ако държите в ръка хризокола, то напрежението ще се разсее, страхът и илюзиите ще изчезнат. Не случайно, хризоколата наричат камък, който побеждава страховете, които са толкова много в живота около нас. От този камък често се правят амулети, предназначени за предпазване от тъмни сили, илюзии и страхове.Хризоколата се свързва с интуицията и мъдростта. Хризоколата се използва като инструмент, който помага по-добре да се разбере света около нас.
В много страни хризоколата се смята за камък, който помага на жените да бъдат по-нежни, чувствителни и състрадателни.
Хризоколата помага при заболявания на щитовидната жлеза и заболявания на гърлото. Някои литотерапевти вярват, че колиетата и висулките с хризокола имат благоприятен ефект за щитовидната жлеза и трябва да се носят при кашлица, бронхит и други заболявания на гърлото.
Хризоколата помага за стабилизиране на месечния цикъл при жените и е полезна при лечението на много гинекологични заболявания.Смята се, че този камък има антимикробни и противовъзпалителни свойства. Той се използва също и при нервно изтощение, безсъние и депресия.
Подходящ е за Водолей , но и за всички останали зодии.