Комплект Унакит Гривна и Обеци

19,00 лв.
  • Марка: LadyArtRali
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Комплект Унакит Гривна и Обеци

Гривна Унакит.  Ръчна изработка.

Естествени камъни Унакит 12мм., Розови Мъниста Кристал, метални пръстенчета инкрустирани с кристали , метални елементи. Изработена на еластична корда. Дължина на гривната  17 см. стандартна.

Ако желаете различна дължина може да го напишете като коментар или да го уточним по телефона при потвърждаване на поръчката.

Обеци Унакит

Обеците са ръчно изработени от естествени камъни Унакит 12 мм. , метални пръстени инкрустирани с кристали, мъниста Кристал.     Дължина около 25мм.

Опакован в торбичка органза.

Ако желаете може да изберете кутийка от нашата категория КУТИИ И ОПАКОВКИ.

УНАКИТ

Смята се, че унакитът се явява своеобразен балансьор, който способства за достигане на хармония между тяло и дух, емоция и разум. Успокоява, дарява любов и нежност и носи успех в живота. Помага на духовното, интелектуалното и умственото развитие. Този камък отстранява всички психични бариери препятстващи вътрешния растеж и помага на притежателя си да живее в настоящето и да види светлата страна на живота.
Препоръчва се за стимулиране на имунната и сърдечно-съдовата система. Използването му  след сериозна болест или след операция, съдейства за по-бързо възстановяване на организма.  Носен под формата на бижу помага в профилактиката на много болести. Оказва благотворно влияние върху репродуктивната система. Полезен е и в борбата с излишните килиграми, положен върху сърдечната чакра  активира обмяната на веществата.
Зодии : Скорпион, Близнаци, Везни